Внимание! Възраждане“ блокират ключови гранични пунктове (ВИДЕО). От партия Възраждане“  предупредиха,

...
Внимание! Възраждане“ блокират ключови гранични пунктове (ВИДЕО).
От партия Възраждане“  предупредиха,
Коментари Харесай

Внимание! „Възраждане“ блокират ключови гранични пунктове

Внимание! „ Възраждане “ блокират основни гранични пунктове (ВИДЕО).

От партия „ Възраждане “  предизвестиха, че стартират блокади на три гранични контролно – пропускателни пункта – „ Лесово “ на българо-турската граница и при „ Русе “ и „ Йовково-Кардам “ на българо-румънската.

Протестът е поради отхвърлянето от Конституционния съд на предлагането за Референдум за опазване на българския лев.

Други опасения на „ Възраждане “ са свързани с предприятията от Маришкия басейн и енергийния  суверенитет на страната:

Партията се опълчва и на построяването на ветрогенератори в морето, което, съгласно тях, ще убие рибарския бранш и ще унищожи дефинитивно туризма.

Като претекстове за митинга се сочи и превръщането ни в територия, която ще бъде обитаема с мигранти. Подготвят ни за буфер сред Африка и Азия и западния свят, обявиха от „ Възраждане “ в известие до медиите.

На граничния пункт „ Йовково “ към този момент са се събрали протестиращи, оповестиха локални медии.

В четвъртък 2000 българи на площада, пред Конституционния съд се бореха за правото си да бъдат питани и защитаваха Референдума за опазване на българския лев. Това се споделя в известие на Политическа партия „ Възраждане “ до медиите:

„ След като Народното събрание погази закона и отхвърли Референдума за Запазване на българкия лев, проведен от Инициативен комитет и подсилен от „ Възраждане “ и Конституционния съд погази Конституцията. Правото на глас на 604 000 българи беше отнето, а демокрацията унищожена. Отказът от национална валута е отвод от народен суверенитет. Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета на България, а решенията за страната ни ще се вземат от Брюксел, Франкфурт или Берлин “, пишат „ Възраждане “.

„ Загубим ли предприятията от Маришкия басейн, губим енергийния ни суверенитет. Без енергетика, няма стопанска система. Бавно и поредно унищожават и нуклеарната ни енергетика. Демонтирани и нарязаха за скрап бяха 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, продадоха реакторите на АЕЦ Белене. Липсата на земя води до липса на храна. Изграждането на фотоволтаици на плодородната българска земя я унищожава. Хиляди регулации убиват постепенно земеделието. Застрашен е хранителният суверенитет на България – народът няма гаранция за прехраната си.

Изграждането на ветрогенератори в морето ще прогони рибата, ще убие рибарския бранш и ще доунищожи дефинитивно туризма.

Превръщат ни в територия, която ще населят с мигранти. Подготвят ни за буфер сред Африка и Азия и западния свят. Вече 30 години те ръководят и унищожават България и единствено ние можем да ги спрем.

Още вести четете в графа „ България “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР